Slovenia HR
Promijeni zemlju

PreCure

Protektirane gume PreCure

U postupku se predvulkanizacijom na kordnu konstrukciju najprije brizganjem nanese nevulkanizirana guma, čime se osigurava podloga za novi gazni sloj. Precizna tehnologija omogućuje gaznom sloju besprijekorno prilijeganje kordnoj konstrukciji, što omogućuje odličnu dinamiku kotrljanja. Rezultat je uravnotežena guma koja djeluje kao nova. Zatim se konfekcionirana guma vulkanizira u tlačnoj komori. Da bi guma bila potvrđena, pri krajnjoj kontroli mora zadovoljavati najviše standarde kvalitete. Goodyear u svojoj ponudi ima velik izbor guma napravljenih postupkom predvulkanizacije, između ostalih UniCircle, UniWing i UniTac.

Goodyearovi proizvodi Pre-Cure spadaju u ponudu naše mreže PreCurePro, u koju je uključen izabran broj ovlaštenih izvođača (GAR – Goodyear Authorised Retreaders). Samo najbolji izvođači mogu postati ovlašteni vulkanizeri za obnavljanje; partnere PreCurePro izuzetno pažljivo odabiremo i kod njih svake godine izvedemo inspekciju da dobiju certifikat kvalitete. Prijevoznici mogu imati povjerenja u Goodyear da će u svim državama osigurati jednaku kvalitetu i pouzdanost proizvoda i usluga iz ponude Pre-Cure.

UniCircle

Unicircle je plod suvremene tehnologije obnavljanja PreCured s predvulkaniziranim protektorima (PreCured). Kordna konstrukcija guma brusi se vrhunskom, posebno zasnovanom opremom, zbog čega sloj ispod žljebova ima odgovarajuću debljinu i njegova površinska struktura dobro priliježe te se lijepi na precizno oblikovan, predvulkaniziran gazni sloj. UniCircle nudi

  • dezen gaznog sloja bez spojeva,
  • izuzetnu uniformnost sastava kordne konstrukcije i obnovljen gazni sloj,
  • malo vibracija
  • i puno prijeđenih kilometara.

UniTac

Kod Goodyearovih obnovljenih guma UniTac upotrebljavaju se ravne, predvulkanizirane trake, takozvani PreCured protektori koji su dostupni u širokom izboru dezena; odgovaraju različitim dimenzijama i donose veliku vrijednost. Tako obnovljene gume pružaju visoku vrijednost i dostupne su u širokom izboru šara.

UniWing

Goodyearove obnovljene gume UniWing napravljene su na temelju napredne tehnologije obnavljanja uz prethodnu vulkanizaciju; tehnologija uključuje trake gaznog sloja koje osiguravaju prilijeganje na konstrukciju, uniformnost i brojne prijeđene kilometre. Obnovljene gume UniWing dostupne su u brojnim širinama i šarama.