Slovenia SR
Promeni državu

Predvulkanizacija

  Obnavljanje predvulkanizacijom

  Tokom procesa predvulkanizacije nevulkanizovana guma se navlači na kostur da bi se nov gazeći sloj spojio sa kosturom. Precizna tehnologija omogućava da gazeći sloj perfektno legne na kostur i obezbedi perfektnu dinamiku kotrljanja. Time se dobija izbalansiran pneumatik koji se ponaša kao nov. Zatim se napravljeni pneumatik vulkanizuje u komori pod pritiskom. Tokom finalne kontrole pneumatik mora da zadovolji najviše standarde kvaliteta da bi bio prihvaćen. Goodyear nudi čitav niz predvulkanizovanih proizvoda kao što su UniCircle, UniWing i UniTac.

  Goodyearove predvulkanizovane proizvode nudi naša mreža PreCurePro sastavljena od izabranih Goodyearovih ovlašćenih izvođača obnavljanja pneumatika (Goodyear Authorised Retreaders). Samo najbolji servisni partneri mogu da postanu Goodyearovi ovlašćeni izvođači obnavljanja pneumatika, a naši PreCurePro partneri su pažljivo izabrani i proveravani svake godine pre nego što dobiju certifikat za kvalitet. Vozni parkovi mogu imati poverenja u Goodyear da će dobiti isti kvalitet, pouzdanost i visok nivo usluga iz njegove "predvulkanizovane" ponude u svakoj zemlji.

  UniCircle

  Unicircle je rezultat najnovijih dostignuća u tehnologiji predvulkanizovanog obnavljanja pneumatika. Specijalno razvijenom opremom glača se kostur pneumatika da bi se ostvarila prava tekstura na površini i ispod gazećeg sloja na koje se postavlja i cementira predvulkanizovani gazeći sloj. Na ovaj način UniCircle nudi

  • dezen gazećeg sloja bez krpljenja
  • vrlo veliku ujednačenost kostura i gazećeg sloja
  • male vibracije
  • veliku kilometražu.

  UniTac

  Obnovljeni pneumatici Goodyear UniTac koriste tzv. ravne predvulkanizovane trake gazećeg sloja i na raspolaganju su u širokom spektru dezena, pokrivaju razne dimenzije i nude odličnu vrednost. Ovi obnovljeni pneumatici nude odličnu vrednost i na raspolaganju su u širokom spektru dezena gazećeg sloja.

  UniWing

  Za obnovljene pneumatike Goodyear UniWing koristi se napredna tehnologija predvulkanizacije koju karakterišu reljefne trake gazećeg sloja za bolje ugrađivanje na kostur, dobru ujednačenost i veliku kilometražu. Obnovljeni pneumatici UniWing su na raspolaganju u velikom broju širina i dezena gazećeg sloja.