Slovenia SR
Promeni državu

Goodyear Total Mobility

Goodyear nije samo proizvođač pneumatika ─ verujemo da smo inovativan partner koji daje veliku podršku preduzećima, većim i manjim. Svesni smo koliko izazova može biti u poslovanju i da svaka doneta odluka utiče na konačne rezultate ─ zato  ćemo vas pratiti sa našim Goodyear Total Mobility na svakom koraku vašeg puta.

Proactive Solutions

Ponuda međusobno povezanih prediktivnih rešenja pomaže korisnicima da efikasnije upravljaju svojim voznim parkovima i smanje pogonske troškove.

Proactive Solutions

FleetOnlineSolutions

Celovit nadzor nad upravljanjem pneumatika vašeg voznog parka doprinosi da vaš posao teče glatko, pa možete da se posvetite na ono što je od bitne važnosti. FleetOnlineSolutions je Goodyearov inovativni mrežni sistem upravljanja pneumaticima koji neposredno povezuje naše izvođače usluga i podatke o kupcu – voznom parku. Na taj način dobijate obezbeđene vrhunske usluge kakve i zaslužujete, izvedene brzo i efikasno, onako kako to zahteva vaš posao.
FleetOnlineSolutions

ServiceLine24h

U Goodyearu znamo da se vaš posao nikad ne zaustavlja – i naš takođe. ServiceLine24h je panevropska hitna pomoć na putu koja funkcioniše 24 sata dnevno iz kontrolnog centra u kojem se govori više jezika. Ekipa ServiceLine24h, korišćenjem jedinstvenog kartografskog sistema i svojim temeljitim poznavanjem teretnih pneumatika, doprinosi da vaš vozni park bude u pokretu svih 365 dana u godini.

ServiceLine24H

Multiple Life Concept

U vašem poslu su pneumatici izuzetno važni, zato moraju više da rade, duže da traju  i da omogućavaju uštedu. Sve to postižete konceptom više života kojim se, kombinacijom narezivanja kanala i obnavljanja gazećeg sloja, produžava vek trajanja pneumatika i omogućavaju maksimalne performanse. Rezultat toga su niži tekući troškovi, manji uticaj na životnu sredinu i osetno smanjenje ukupnih troškova vlasništva voznog parka.
Multiple Life Concept

TruckForce

Kad su vaša vozila napolju, na zahtevnim vožnjama, dobro je znati da imaju na raspolaganju svu podršku potrebnu za nastavljanje puta. TruckForce je naša međunarodna mreža servisa za teretne pneumatike, specijalizovanih za upravljanje pneumatika u njihovom celom veku trajanja. TruckForce vam svojom širokom mrežom, sa partnerima na više od 2000 lokacija na svim glavnim evropskim putevima, nudi garantovane usluge poduprte vrhunskim iskustvima.

TruckForce