Slovenia SR
Promeni državu

Ruski vozni park Delovye Linii LLC

Vozni park od 1.400 vozila očekuje više od 300.000 kilometara dugačak vek trajanja pneumatika.

Niži troškovi po kilometru su bili glavni razlog što je vodeći ruski prevoznik, kompanija Delovye Lini LLC, za svoj vozni park od 1.400 vozila izabrala Goodyearov KMAX - liniju pneumatika za kamione koja obezbeđuje veliku kilometražu.

Delovye Linii LLC posluje već više od 14 godina. Kompanija dostavlja robu u skoro sve gradove u Rusiji i izvan nje i stalno proširuje svoju teritoriju. Njen vozni park od 1.400 vozila sačinjavaju Scania i Mercedes koji vrše međunarodni i regionalni prevoz opšteg tovara. Delovye Linii od pneumatika Goodyear KMAX očekuju vek trajanja duži od 300.000 kilometara. Oni imaju puno poverenje u pouzdanost pneumatika i očekuju da će troškovi održavanja biti optimalni.

Direktor sektora transporta Dmitrij Esin kaže, “Velika kilometraža je vrlo važna. Nedavno smo počeli da koristimo pneumatike Goodyear KMAX. Oni imaju karakteristike pneumatika sa dugim vekom trajanja što nam omogućava da smanjimo troškove po kilometru i izdatke za nove pneumatike. Na osnovu sopstveng iskustva mogu reći da je kilometraža prethodne generacije pneumatika Goodyear bila oko 300.000 kilometara. Siguran sam da će pneumatici Goodyear KMAX imati još bolje rezultate.”

Interne testove su Delovye Linii vršile na vozilu Mercedes Axor koristeći pneumatike Goodyear KMAX S za upravljačke osovine dimenzija 315/70R22.5 i KMAX D dimenzija 315/70R22.5 za pogonske osovine.

“Mi pažljivo pratimo stanje naših vozila,” kaže nadzornik voznog parka Maksim Skudnov. “Za naše kamione biramo samo kvalitetne kompnente i rezervne delove. Iznad svega, pneumatici moraju biti u skladu sa visokim standardima kvaliteta. S obzirom na naša iskustva, imamo poverenja u pouzdanost i radni vek Goodyearovih pneumatika za kamione. Zahvaljujući tome moći ćemo efikasno da upravljamo i optimizujemo troškove održavanja našeg voznog parka. Goodyearovi pneumatici za kamione su vrhunski proizvodi odgovarajućeg kvaliteta.”

Poslednju reč dajemo vozaču Gennadiju Katushkinu koji je vozio na Goodyear pneumaticima KMAX oko 60.000 kilometara. “Jednom sam se našao u teškim vremenskim uslovima: padala je kiša, a temperatura je bila ispod nule. Performanse pneumatika bile su vrlo dobre, a kamion se ponašao perfektno. Osećaj poverenja i sigurnosti na putu je vrlo važan za svakog vozača. Na pneumaticima Goodyear osećam se sigurno, a to nije samo moje mišljenje već i mišljenje drugih vozača.”