Slovenia SR
Promeni državu

Pneumatici Goodyear KMAX skresali troškove u Mega Service-u

Zimske performanse su takođe pobednik za rusku kompaniju

Ruski prevoznik Mega Service LLC testirao je Goodyearove pneumatike KMAX za kamione i sada je odlučio da koristi samo pneumatike Goodyear KMAX zbog njihove velike kilometraže, male potrošnje goriva i dobrih zimskih performansi, kao i zbog mogućnosti nabavke obnovljenih verzija.

“Goodyear je danas najefikasnija i najupotrebljivija marka pneumatika,” kaže Anatolij Sytnik, izvršni direktor u Mega Service LLC, posle njegovog profitabilnog iskustva sa Goodyearovim pneumaticima KMAX za kamione. “U poređenju sa drugim markama, Goodyear je danas najefikasniji i najupotrebljiviji. Goodyear nam je obezbedio dobar servis obnavljanja pneumatika koji je vrlo važan. Mi imamo mnogo iskustva sa korišćenjem pneumatika i više volimo da kupimo novu generaciju pneumatika Goodyear. Goodyearovi pneumatici su za našu kompaniju profitabilni jer trošimo manje para na kupovinu pneumatika, i jer mogu da se obnavljaju.” Mega Service ima 70 vozila uključujući MAN, DAF, Volvo i Iveco kao i prikolice Kögel, Schmitz i Krone. Oni obavljaju međunarodni i regionalni transport pretežno u Rusiji, Finskoj i baltičkim državama.

“Mi koristimo naše kamione ne samo u Rusiji nego i u Evropi. Zato je naša godišnja kilometraža 150.000 kilometara, kaže Sergej Shirokov, glavni inženjer Mega Service-a. “Većina naših kamiona ima Goodyearove pneumatike montirane kao originalnu opremu. Od kako ih koristimo, ja sam dobijao samo pozitivne povratne informacije jer ti pneumatici zahtevaju minimalnu pažnju. Mi smo zadovoljni kvalitetom ovih pneumatika kao i kilometražom i ekonomičnom potrošnjom goriva. Želim da istaknem da mi kupujemo novu liniju Goodyear KMAX kao pneumatike za zamenu.”

S obzirom na područje u kome deluje, ne iznenađuje što su za Mega Service zimske performanse od ključne važnosti. Vozilo MAN TGS 18.400 opremljeno 315/70R22.5 KMAX S pneumaticima za upravljačku osovinu, 315/70R22.5 KMAX D pneumaticima za pogonsku osovinu i 385/65R22,5 KMAX T pneumaticima za prikolice vozio je Nokolaj Shatrov. On kaže, “Ja sam vozač već dugo godina i imam puno iskustva. Koristio sam razne pneumatike za kamione ali sa mog stanovišta pneumatici Goodyear su najbolji - stabilni, sa dobrim prianjanjem na mokrim i zaleđenim putevima. Naročito kad se nađete u saobraćajnoj gužvi i pada sneg, a vi treba da krenete uzbrdo - prianjanje je izvanredno a polazak ležeran.”