Slovenia SR
Promeni državu

Schade Logistic i Rolf Benzinger Spedition izabrali Goodyear

Nemački prevoznici Schade Logistic i Rolf Benzinger Spedition su za svoje vozne parkove izabrali pneumatike Goodyear. Rolf Benzinger Spedition nije izabrao samo Goodyearove pneumatike za kamione nego i Goodyearov program FleetFirst za upravljanje pneumaticima za kamione koji nudi proizvode, servise i rešenja. Višegodišnjim ugovorom obuhvaćeni su pneumatici za oko 1.000 vozila.

"Iskustvo sa njihovim pneumaticima i podrška koju smo dobili od Goodyearovih stručnjaka ubedili su nas da se kompletno obratimo Goodyearu. Poseban naglasak dajemo na kilometražu i potrošnju goriva kao i mogućnost obnavljanja vulkanizacijom u kalupu, tako da se fokusiramo prvenstveno na proizvode Goodyear KMAX i FUELMAX,” kaže Björn Schade, izvršni direktor firme Schade Logistic sa sedištem u Jessenu kod Wittenberga u Nemačkoj.

Schade Logistic se specijalizovao za transport stakla po Nemačkoj i širom Evrope. Osim toga, u svom širokom portfelju obavlja usluge redovnog transporta betona, rolni papira i građevinskog materijala.

"Od spektra Goodyear proizvoda do kvaliteta usluga koje nudi, sve je po našoj meri," kaže Alexander Benzinger, direktor firme Rolf Benzinger Spedition. "Jaka prisutnost u Evropi i širok spektar proizvoda i servisa FleetFirst je perfektan izbor za nas."

Rolf Benzinger Spedition ima sedište u Friolzheimu između Stuttgarta i Pforzheima u Nemačkoj. Firma obavlja kompletne evropske transportne usluge uključići hladnjače, kontejnere, vuču teškog tereta, montirane viljuškare i transport kalemova i automobila. Usluge FleetFirst koje koristi Rolf Benzinger Spedition obuhvataju nove i obnovljene pneumatike, usluge TruckForce mreže sa oko 2.000 strateških lokacija u 28 evropskih zemalja, ServiceLine 24h asistenciju na putu i FleetOnlineSolutions, Goodyearov sistem upravljanja voznim parkom baziran na internetu.