Slovenia SR
Promeni državu

Goodyearov kvalitet

Performanse

Svaki novi i obnovljeni pneumatik za kamione proizveden u kompaniji Goodyear ispunjava najviše standarde performansi i kvaliteta. Etiketa EU za pneumatike prikazuje ocene samo za tri performanse, dok svi pneumatici proizvedeni u kompaniji Goodyear moraju da zadovolje vrlo stroge kriterijume. U kompaniji Goodyear analizira se preko 50 kriterijuma performansi. Naš režim testiranja pneumatika za kamione znači da svaki pneumatik za kamione ispunjava najstrože standarde. Ne postoji viši nivo od onog koji smo sami sebi postavili.
Saznajte više o kriterijumima performansi Goodyear

Originalna oprema

Goodyear tesno sarađuje sa vodećim proizvođačima kamiona, autobusa, međugradskih autobusa i prikolica. Mi sarađujemo sa njima da im pomognemo u optimizaciji ukupnih performansi njihovih vozila i da razvijamo inovativne nove pneumatike za kamione koji mogu da poboljšaju pogonsku efikasnost na druge načine.
Saznajte više o originalnoj opremi
Technology

Tehnologija

Naši pneumatici za kamione su puni inovativnih, prodornih tehnologija poznatih kao MAX Technologies čiji rezultat su pneumatici za kamione koji duže traju i nude vrhunske performanse. Od velike kilometraže do ekonomične potrošnje goriva - naši prioriteti su najbolje performanse i najniži troškovi po kilometru.
Otkrijte revolucionarne tehnologije koje su sastavni deo kamionskih pneumatika marke Goodyear
Innovation

Inovacije

Naši inženjeri i naučnici čvrsto su usredsređeni na budućnost crpeći nadahnuće iz naše inovativne prošlosti. Goodyearova istraživanja i razvoj trasiraju put za revolucije u transportu.
Saznajte više o našoj kulturi inovacija

Etiketa EU za pneumatike

Nova etiketa EU za pneumatike pruža važne informacije o bezbednosnim i ekološkim aspektima pneumatika. Slično nalepnicama o energetskoj vrednosti koje se nalaze na kućnim aparatima, etiketa EU za pneumatike olakšava poređenje kamionskih pneumatika u pogledu efikasnosti potrošnje goriva, prianjanju na vlažnim podlogama i nivou buke.
Saznajte više o etiketi EU za pneumatike
Seasonal Tyres

Sezonski pneumatici

Zimski pneumatici za kamione su specijalno razvijeni sa ciljem da obezbede mobilnost u problematičnim vremenskim uslovima zimi. Izbegavanjem zastoja na putu postižu se značajni ekonomski bonusi kao što su pravovremene isporuke, sprečavanje kvarenja robe itd. i omogućavaju bolja sigurnost i mobilnost u zimskim uslovima vožnje.
Saznajte više o sezonskim pneumaticima
Understanding your Tyre

Upoznajte svoj pneumatik

Komercijalno raspoloživi pneumatici su složen proizvod napravljen od gumene smeše i ojačanja od tekstila, čelika i sintetike.
Saznajte više o pneumaticima

Svedočenja

Klijenti kompanije Goodyear razmenjuju svoje uspešne priče
Saznajte više o uspešnim pričama