Slovenia HR
Promijeni zemlju

Goodyear Total Mobility

Goodyear je više nego samo proizvođač guma ─ vjerujemo da smo inovativan partner koji pruža veliku podršku tvrtkama, većima i manjima. Svjesni smo kako poslovanje može biti puno izazova i kako svaka donesena odluka utječe na krajnje rezultate ─ zato će vas Goodyear Total Mobility pratiti na svakom koraku vašega puta.

Proactive Solutions

Ponuda međusobno povezanih prediktivnih rješenja koja pomažu korisnicima učinkovitije upravljati vlastitim voznim parkovima i smanjenje troškova poslovanja.

Proactive Solutions

FleetOnlineSolutions

Cjelovit nadzor nad upravljanjem gumama vašega voznog parka pomaže da vaš posao ide glatko i da se možete koncentrirati na ono što je zaista važno. FleetOnlineSolutions je Goodyearov inovativni internetski sustav upravljanja gumama koji neposredno povezuje naše pružatelje usluga i podatke o kupcu – voznom parku. Tako su vam osigurane vrhunske usluge kakve zaslužujete, a pružaju se brzo i učinkovito, kao što zahtijeva vaš posao.

FleetOnlineSolutions

ServiceLine24h

U Goodyearu smo svjesni da se vaš posao nikad ne zaustavlja – zato se ni mi ne zaustavljamo. ServiceLine24h sveeuropska je hitna pomoć na cesti koja djeluje 24 sata na dan iz kontrolnoga centra u kojem se govori nekoliko jezika. Upotrebom jedinstvenoga kartografskog sustava i temeljitoga poznavanja teretnih guma ekipa ServiceLine24h doprinosi tome da vaš vozni park bude u pokretu svih 365 dana u godini.

ServiceLine24H

Multiple Life Concept

Gume su u vašem poslu izuzetno važne, dakle moraju još napornije raditi, biti dulje vremena upotrebljive i omogućiti uštedu. Sve to postići ćete konceptom više života koji uz kombinaciju profiliranja žljebova i obnavljanja gaznog sloja produžuje životni vijek guma i omogućuje maksimalnu izdržljivost. Rezultat su niži tekući troškovi, manji utjecaj na okoliš i osjetno sniženje ukupnih troškova vlasništva voznoga parka.

Multiple Life Concept

TruckForce

Kad se vaša vozila nalaze na zahtjevnim vožnjama, dobro je znati da im je na raspolaganju sva podrška koja im je potrebna da mogu nastaviti put. TruckForce je naša međunarodna mreža servisa za teretne gume specijalizirana za upravljanje gumama tijekom njihova čitavog životnog vijeka. TruckForce vam svojom prostranom mrežom s partnerima na više od 2000 lokacija na svim glavnim europskim putovima nudi zajamčene usluge poduprte vrhunskim iskustvom.

TruckForce