Slovenia HR
Promijeni zemlju

Ruski vozni park Delovye Linii LLC

Vozni park s 1400 vozila očekuje od guma više od 300.000 kilometara po gumi

Sniženje troškova po kilometru glavni je razlog što se rusko transportno poduzeće Delovye Lini LLC s voznim parkom s 1400 vozila odlučilo za Goodyearovu liniju teretnih guma KMAX.

Delovye Linii LLC prijevozništvom se bavi već više od 14 godina. Teret dostavljaju u gotovo sve gradove u Rusiji i još puno dalje, s time da svoj teritorij sve vrijeme šire. Među njihovih 1400 vozila nalaze se teretnjaci Scania i Mercedes koji se bave regionalnim i međunarodnim prijevozima miješane robe. Delovye Linii od Goodyearovih guma KMAX očekuje da izdrže više od 300.000 kilometara. U potpunosti vjeruju u pouzdanost guma i da će uz njih smanjiti troškove održavanja voznog parka.

Voditelj odjela za transport, Dmitrij Esin, izjavio je: “Najvažniji je velik broj prijeđenih kilometara. Nedavno smo počeli upotrebljavati gume Goodyear KMAX. Imaju dug životni vijek, što nam omogućuje postići niže troškove po kilometru i smanjiti troškove za kupnju novih guma. S obzirom na svoje iskustvo mogu reći da smo s gumama Goodyear prošle generacije napravili oko 300.000 kilometara. Zato sam uvjeren da će nove gume Goodyear KMAX dale još bolje rezultate.”

Interne testove Delovye Linii proveo je na vozilima Mercedes Axor s gumama Goodyear KMAX S 315/70R22,5 za upravljačku osovinu i KMAX D 315/70R22,5 za pogonsku osovinu.

“Pažljivo pratimo stanje svojih vozila”, rekao je nadzornik voznoga parka Maksim Skudnov. “Za svoje kamione upotrebljavamo samo kvalitetne sastojke i rezervne dijelove. Visoke standarde kvalitete osobito moraju zadovoljavati gume. S obzirom na vlastito iskustvo vjerujemo u pouzdanost i dug životni vijek Goodyearovih teretnih guma. Njihovom zaslugom učinkovito ovladavamo i snižavamo troškove održavanja našega voznog parka. Goodyearove teretne gume vrhunski su proizvodi odgovarajuće kvalitete.”

Zadnju riječ imat će vozač Gennadij Katushkin, koji je na gumama Goodyear KMAX prešao oko 60.000 kilometara. “Jednom sam se našao u prilično teškoj situaciji: padala je kiša, a temperatura je bila ispod nule. Gume su se vrlo dobro snašle i kamion se odlično ponašao. Osjećaj povjerenja i sigurnosti na cesti je za svakoga profesionalnog vozača nadasve važan. Osobno se na Goodyearovim gumama osjećam sigurno, ali to nije samo moje mišljenje, tako naime misle i drugi vozači."