Slovenia HR
Promijeni zemlju

Gume Goodyear KMAX smanjuju troškove transportnoga poduzeća Mega Service

Zimska izdržljivost za rusko poduzeće znači pobjedu

Rusko transportno poduzeće Mega Service LLC testiralo je Goodyearove teretne gume KMAX i odlučili su se da će ugrađivati samo njih jer omogućuju brojne prijeđene kilometre, malu potrošnju goriva i veliku zimsku izdržljivost, a moguće su i obnovljene inačice.

“Goodyear je trenutno najučinkovitija marka guma s najviše dodatnih usluga”, izjavio je Anatolij Sytnik, izvršni direktor Mega Service LLC, s obzirom na iskustvo koje su imali s teretnim gumama Goodyear KMAX. “Prema našem mišljenju Goodyear je u usporedbi s drugim markama najučinkovitiji i pruža najviše usluga. Goodyear nam nudi i usluge u vezi s obnavljanjem, što je vrlo važno. S gumama imamo puno iskustva, a najradije se odlučujemo za kupnju Goodyearovih guma nove generacije. Našem poduzeću donose dobit jer za njih trošimo manje i možemo ih dati obnoviti. Mega Service upotrebljava 70 vozila, među njima MAN, DAF, Volvo i Iveco te prikolice Kögel, Schmitz i Krone. Obavljaju međunarodne i regionalne prijevoze, osobito u Rusiju, Finsku i baltičke države.

“Svoje kamione ne upotrebljavamo samo u Rusiji nego i u Europi. Godišnje napravimo 150.000 kilometara“, rekao je Sergej Shirokov, glavni inženjer u Mega Service. “Većina naših kamiona tvornički ima već ugrađene gume Goodyear. Otkako ih upotrebljavamo, dobivam same pozitivne povratne informacije jer gume ne zahtijevaju puno pozornosti. Njihovom smo kvalitetom zadovoljni, a također prijeđenim kilometrima i uštedom na gorivu. Kao rezervne gume kupujemo gume Goodyear KMAX.”

S obzirom na područje na kojem djeluje, ne iznenađuje da je za Mega Service nadasve važna zimska izdržljivost. Nikolaj Shatrov vozio je MAN TGS 18.400 opremljen gumama 315/70R22,5 KMAX S za upravljačku osovinu, 315/70R22,5 KMAX D za pogonsku osovinu i 385/65R22,5 KMAX T za prikolice. Izjavio je: “Već sam dugo vozač i imam puno iskustva. Upotrebljavao sam vrlo različite gume, ali su po mom mišljenju Goodyearove najbolje; na mokrim i zaleđenim cestama stabilne su i dobro prianjaju na podlogu. Kada pada snijeg i naiđeš na prometni zastoj ili moraš krenuti na uzbrdici, prianjanje je odlično i možeš voziti bez problema.”