Slovenia HR
Promijeni zemlju

Schade Logistic i Rolf Benzinger Spedition izabrali su Goodyear

Njemačka transportna poduzeća Schade Logistic i Rolf Benzinger Spedition za svoj teretni vozni park izabrali su gume Goodyear. Rolf Benzinger Spedition nije se odlučio samo za Goodyearove teretne gume nego i za FleetFirst, program upravljanja gumama koji uključuje proizvode, usluge i rješenja. Višegodišnji ugovori obuhvaćaju oko 1000 vozila.

"Iskustvo s njihovim gumama i podrška koju nam pružaju Goodyearovi stručnjaci bili su dovoljan razlog da u cijelosti prijeđemo na Goodyear. Za nas su osobito važni prijeđeni kilometri i potrošnja goriva, a također i mogućnost obnavljanja guma pomoću vulkanizacije u kalupu, stoga nas u prvome redu zanimaju Goodyearove gume KMAX i FUELMAX”, objašnjava Björn Schade, izvršni direktor Schade Logistic sa sjedištem u Jessenu kod Wittenberga u Njemačkoj.

Poduzeće Schade Logistic specijalizirano je za prijevoz stakla po čitavoj Njemačkoj i Europi. Osim toga u njihovu opsežnu ponudu spadaju i redoviti prijevozi betona, bala papira i građevinskog materijala.

"Sve od Goodyearova izbora proizvoda do kvalitetnih usluga koje pružaju baš ono pravo za nas", rekao je Alexander Benzinger, glavni direktor Rolf Benzinger Spedition. "Zbog jake prisutnosti u Europi i cjelovite ponude proizvoda i usluga FleetFirst je za nas idealna odluka."

Rolf Benzinger Spedition ima sjedište u Friolzheimu, koji se nalazi između Stuttgarta i Pforzheima u Njemačkoj. Poduzeće prevozi po čitavoj Europi, a svojim uslugama pokriva transport smrznutih proizvoda, kontejnera, teških tereta, montiranih viličara, cijevi i automobila. Usluge FleetFirst kojima se služi Rolf Benzinger Spedition uključuju nove i obnovljene gume, servisnu mrežu TruckForce s približno 2000 strateških lokacija u 28 europskih država, cjelodnevnu pomoć na cesti ServiceLine 24h i FleetOnlineSolutions, Goodyearov internetski sustav upravljanja voznim parkovima.