Slovenia HR
Promijeni zemlju

Kvaliteta guma Goodyear

Izdržljivost

Svaka Goodyearova teretna guma, svejedno je li nova ili obnovljena, zadovoljava najviše standarde izdržljivosti i kvalitete. Na oznaci EU za gume prikazane su samo tri značajke koje utječu na izdržljivost, ali sve gume Goodyear moraju zadovoljavati puno više vrlo strogih mjerila. Goodyear proučava preko 50 svojstava. Naš režim testiranja teretnih guma jamstvo je da svaka teretna guma zadovoljava najstrože standarde. Najstroža su mjerila ona koja si postavljamo sami.
Pročitajte više o Goodyearovim mjerilima izdržljivosti

Originalna oprema

Goodyear surađuje s vodećim proizvođačima kamiona, gradskih i međugradskih autobusa te prikolica. S njima radimo da im pomognemo poboljšati opću izdržljivost vozila i razvijamo inovativne teretne gume koje im na novi način pomažu povećati radnu učinkovitost.
Saznajte više o originalnoj opremi
Technology

Tehnologija

Naše teretne gume udružuju inovativne i revolucionarne tehnologije poznate kao MAX Technologies, koje gumama osiguravaju dug životni vijek i vrhunske vozne značajke. Neovisno o tome je li riječ o prijeđenim kilometrima ili uštedi na gorivu, naš su prioritet uvijek najbolje vozne značajke i najniži troškovi po kilometru.
Otkrijte revolucionarne tehnologije koje su ugrađene u teretne gume Goodyear
Innovation

Inovacija

Naši inženjeri i istraživači svoj posao usmjeravaju u budućnost, a inspiraciju za njega nalaze u prekretnicama u našoj prošlosti. Goodyearova istraživanja i razvoj utiru put revoluciji na području transporta.
Saznajte više o našoj kulturi inovacija

EU oznaka gume

Na novoj oznaci EU nalaze se važne informacije o gumi što se tiče sigurnosti i okoliša. Oznaka EU za gume, slično kao oznake energetske učinkovitosti na kućanskim aparatima, prilično olakšavaju usporedbu teretnih guma što se tiče iskoristivosti goriva, prianjanja na mokroj površini i buke pri kotrljanju.
Saznajte više o EU oznaci gume
Seasonal Tyres

Sezonske gume

Zimske teretne gume posebno su osmišljene za očuvanje mobilnosti u teškim zimskim uvjetima. Ako spriječimo zaustavljanje na cesti, u ekonomskom smislu puno dobivamo; izbjegavamo zakašnjele isporuke, pokvarenu robu itd. te doprinosimo sigurnosti i mobilnosti u zimskim uvjetima.
Pročitajte više o sezonskim gumama
Understanding your Tyre

Upoznajte svoju gumu

Gume koje su dostupne na tržištu jesu kompoziti napravljeni od gumene mješavine i tekstilnih, čeličnih ili sintetičkih pojačavajućih dijelova.
Pročitajte više o gumama

Ocjene klijenata

Goodyearovi kupci razmjenjuju svoje priče o uspjehu
Saznajte više o pričama o uspjehu