Belgium NL
Land wijzigen

Wagenpark van Russische onderneming Delovye Linii LLC

Wagenpark met 1.400 voertuigen verwacht meer dan 300.000 kilometers per band

Lagere kosten per kilometer: dat is de belangrijkste reden waarom het grote Russische transportbedrijf Delovye Linii LLC alle 1.400 voertuigen in het wagenpark voorziet van Goodyears duurzame KMAX-banden.

Delovye Linii LLC is al meer dan 14 jaar actief. Het bedrijf verzorgt vrachtvervoer naar bijna alle steden in Rusland. Ook verzorgen de chauffeurs internationale transporten. De reikwijdte wordt voortdurend verder uitgebreid. Het wagenpark van Delovye Lini LLC bestaat uit vrachtwagens van de merken Scania en Mercedes. De 1.400 vrachtwagens worden ingezet voor vrachtvervoer in binnen- en buitenland. Delovye Linii verwacht dat de Goodyear KMAX-banden meer dan 300.000 kilometer kunnen afleggen. Het bedrijf heeft alle vertrouwen in de betrouwbaarheid van de banden en is ervan overtuigd dat de banden de onderhoudskosten van de vloot zullen optimaliseren.

Dmitrij Esin, hoofd van de transportafdeling: „Het is uiterst belangrijk dat de banden veel kilometers kunnen afleggen. Onlangs zijn we overgestapt op de KMAX-banden van Goodyear. Deze banden hebben een lange levensduur, waardoor we de kosten per kilometer en de kosten voor nieuwe banden kunnen verlagen. Ik durf op basis van mijn ervaring te zeggen dat de vorige generatie Goodyear-banden zo'n 300.000 kilometer meegingen. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe Goodyear KMAX-banden nóg betere resultaten zullen laten zien.”

Delovye Linii voerde interne tests uit op een Mercedes Axor. Het bedrijf testte de Goodyear KMAX S-stuurbanden in de maat 315/70R22.5 en de KMAX D-aandrijfbanden in maat 315/70R22.5.

„We houden de staat van onze voertuigen nauwlettend in de gaten”, vertelt Maksim Skudnov, die verantwoordelijk is voor het wagenpark. „We kiezen hoogwaardige componenten en vervangingsonderdelen voor onze vrachtwagens. De banden moeten vooral voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. We hebben er, op basis van onze ervaring, alle vertrouwen in dat de vrachtwagenbanden van Goodyear betrouwbaar zijn en lang kunnen worden gebruikt. Daardoor kunnen we de onderhoudskosten voor ons wagenpark effectief beheren én optimaliseren. De vrachtwagenbanden van Goodyear zijn hoogwaardige producten van hoge kwaliteit.”

Chauffeur Gennadij Katushkin krijgt het laatste woord. Hij reed immers al 60.000 kilometer op de Goodyear KMAX-banden. „Ik weet nog hoe ik eens in zwaar weer moest rijden. Het regende en de temperatuur lag onder het vriespunt. De banden presteerden echt heel goed en de vrachtwagen gedroeg zich daardoor heel behoorlijk. Het gevoel van vertrouwen en veiligheid op de weg is onmisbaar voor chauffeurs. Ik voel me veilig op de Goodyear-banden. Daarin sta ik niet alleen, want ook andere chauffeurs ervaren dat zo.”