Belgium NL
Land wijzigen

KMAX-banden van Goodyear leveren Mega Service kostenbesparing op

Goede prestaties in de winter bieden Russische ondernemer meer winst

Mega Service LLC, een Russisch transportbedrijf, testte de KMAX-vrachtwagenbanden van Goodyear en monteert vanwege de goede resultaten alleen nog maar Goodyear KMAX-banden. De banden scoorden goed vanwege hun duurzaamheid, het lage brandstofverbruik, de uitstekende prestaties in de winter en de mogelijkheid om het loopvlak te vernieuwen.

„Goodyear is het meest effectieve en onderhoudsvriendelijke bandenmerk van dit moment”, stelt Anatolij Sytnik. Hij is CEO van Mega Service LLC en zag zijn winst toenemen sinds hij koos voor de KMAX-banden van Goodyear. „Wij vinden Goodyear in vergelijking met andere merken het effectiefst en onderhoudsvriendelijkst. Goodyear biedt een goede service voor loopvlakvernieuwing. Dat vinden wij belangrijk. We hebben veel ervaring op het gebied van banden en kopen nu het liefst de nieuwste banden van Goodyear. Die banden zijn beter voor ons bedrijfsresultaat omdat we minder geld hoeven te steken in de aanschaf van banden én omdat ze kunnen worden vernieuwd.” Mega Service beschikt over 70 voertuigen van de merken MAN, DAF, Volvo en Iveco. Daarnaast heeft het bedrijf aanhangwagens van Kögel, Schmitz en Krone. De vrachtwagens zijn internationaal en regionaal actief en rijden vooral in Rusland, Finland en de Baltische staten.

„We rijden niet alleen in Rusland, maar ook in Europa. Daardoor leggen onze vrachtwagens per jaar 150.000 kilometer af”, vertelt Sergej Shirokov, hoofdmonteur bij Mega Service. „De meeste vrachtwagens hebben standaard Goodyear-banden. Sinds we die banden gebruiken, heb ik alleen maar positieve feedback gehad. De banden hebben maar minimale aandacht nodig. We zijn tevreden over de kwaliteit én over de duurzaamheid en het brandstofverbruik. We kopen nu de nieuwe Goodyear KMAX-banden ter vervanging van onze huidige banden.”

Het mag geen wonder heten dat goede prestaties in winterse omstandigheden van ongekend belang zijn voor Mega Service. Nokolaj Shatrov reed in een MAN TGS 18.400 met 315/70R22.5 KMAX S-stuurbanden, 315/70R22.5 KMAX D-aandrijfbanden en 385/65R22,5 KMAX T-trailerbanden. Hij vertelt: „Ik ben al jaren chauffeur en heb veel ervaring. Ik heb veel verschillende vrachtwagenbanden gebruikt, maar ik vind de banden van Goodyear echt het beste. Ze zijn stabiel en bieden goede grip op natte en gladde wegen. Vooral in files, op besneeuwde wegdekken en op heuvels bieden ze veel grip. Je kunt er soepel mee wegrijden.”