Goodyear Çalışanları, "Aile Günü"nde Buluştu.

100 yılı aşkın süredir dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden biri olan Goodyear, Türkiye'deki tüm çalışanlarının ve ailelerinin katıldığı 3000 kişilik "Aile Günü"nü Nehirland, Sakarya'da gerçekleştirdi.

Aile Günü

Goodyear'ın Türkiye organizasyonundaki tüm çalışanların ve ailelerinin keyifli zaman geçirdikleri "Aile Günü"nde bir araya gelen 3000 kişilik Goodyear Türkiye ailesi "takım çalışması ile başarıya devam" dedi.

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Genel Müdürü Andreas Niegsch, Türkiye Üretim Direktörü Edson Almeida, İzmit Fabrika Direktörü Andrzej Depowski, Adapazarı Fabrika Direktörü Güven Loğoğlu, İş ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Zuhal Harputlu ile fabrikaların İnsan Kaynakları Müdürleri karşılama heyetinde yer aldılar. Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan ile Sakarya Şube Başkanı Suat Güzel,  İzmit Şube Başkanı İsmail Kandaz ve İzmit ve Adapazarı fabrikalarınn sendika temsilcilerinin yer aldığı piknik, sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar sürdü.

Geleneksel "Aile Günü" pikniğinin, iş dışında da birlikte zaman geçirmek için büyük bir fırsat sunduğunun altını çizen Goodyear Lastikleri T.A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Tolga Görgülü, "Goodyear'da başarımızın en önemli sırrı yetenekli, şirketine bağlı ve her çalışma gününü bir fark yaratmaya adamış çalışanlarımızdır. Hepimizin emeği ile her zaman gurur duyacağımız lastikleri üretiyor ve tüketicilerimize sunuyoruz. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan ‘Sürekli Gelişim Kültürümüz' bize her lastikte ulaştığımız mükemmeliyeti tekrarlamayı hedef olarak gösteriyor. Bu doğrultuda tüm çalışanlarımıza ve onların fikirlerine güveniyoruz. Goodyear Şirketi; tüm çalışanları, tedarikçileri ve bayileri ile bütünleşmiş kocaman bir ailedir. Düzenlediğimiz "Aile Günü" ve benzeri aktiviteler hepimizin, Goodyear markasına duyduğumuz inanç ve bağlılığı biraz daha güçlendiriyor" dedi.

Gün boyu DJ eşliğinde müzik yayını ve ardından Grup Pandora'nın şarkılarıyla keyifli zaman geçiren Goodyear Ailesi'nin üyelerine, her yaş için ayrı ayrı animasyon ve eğlence alanları ve faaliyetleri organize edildi. Çocuklar ve yetişkinler için toplam 15 animasyon alanı bulunan "Aile Günü"nde, çocuklar için illüzyonist ve palyaço, kadınlar için çocuk bakım alanları, erkekler içinse çeşitli sportif aktiviteler düzenlendi.

Genel Bakış'a geri dönBaşa dön

Goodyear © 2005 Legal disclaimer