Slovenia HR
Promijeni zemlju

Goodyear promotivna akcija

TAKO SIGURNE. I ja ih želim.

 

1. Organizator promotivne akcije

Organizator promotivne akcije jest Sava Tires d.o.o., Škofjeloška cesta 6, SI4000 Kranj, Slovenija.

2. Trajanje promotivne akcije
Akcija traje od 1. travnja (odnosno od razpoloživosti zaliha ) do 15. svibnja 2011. (odnosno do isteka zaliha) na svim boljim Goodyear servisima. Trajanje akcije objavljeno je na letcima i posterima te u oglasima u sredstvima javnoga priopćavanja.

3. Pravila promotivne akcije
Promotivna akcija Goodyear vrijedi za kupnju četiriju visokokvalitetenih ljetnih putničkih autoguma Goodyear: Eagle F1 Asymmetric 2, Eagle F1 Asymmetric, EfficientGrip, OptiGrip, Duragrip, Eagle NCT5, Eagle F1 GS-D2, Eagle F1 GS-D3 in Excellence. Da bi se navedene autogume uvrstile u razred visokokvalitetnih, njihov simbol brzine mora biti H, V, W, Y ali ZR (simbol brzine je slovo koje određuje najveću dopuštenu brzinu vožnje s tom autogumom). Ako kupite modele guma koji nisu navedeni gore ili ako kupite manje od četiri gume, nećete dobiti promotivni poklon.

4. Pravila sudjelovanja u promotivnoj akciji
Akcija vrijedi za sve kupce.

5. Promotivni poklon
Promotivni dar, paket Goodyear automobilske kozmetike, koji ćete dobiti na prodajnom mjestu sadržava:

A) Sredstvo za čišćenje stakla koje osigurava kristalni sjaj, ne ostavlja mrlje i odstranjuje masnoće.

B) Sprej za gume koji stvara trostruki sloj NANO+ s time štiti gume od štetnih vremenskih utjecaja, dugotrajno ih zaštićuje od pucanja i sprječava nakupljanje prljavštine.

C) Sredstvo za čišćenje naplataka koje učinkovito čisti prašinu od kočenja, ostatke ulja i gume te prašinu s ceste.

carcare_goodyear_promotions 

Promotivni poklon kupac može preuzeti samo osobno i ne može ga zamijeniti za gotovinu ili drugi proizvod. Kupac se može odreći prava na promotivni poklon. Organizator ima pravo bilo kada skratiti trajanje promotivne akcije, promijeniti i/ili povući promotivne poklone, odnosno promijeniti službena pravila. Promotivna akcija istječe automatski kako je opisano u točki 2 gore. Organizator ne odgovara za nesreće ili ozljede koje bi poklon mogao prouzročiti. Za uporabu poklona isključivo je odgovoran sudionik u promotivnoj akciji.

6. Porezna obveza
Kupci nemaju nikakve porezne obveze.

7. Zakonodavstvo
Svi eventualni sporovi u vezi s promotivnom akcijom rješavat će se sukladno zakonodavstvu Republike Hrvatske, a za njih je nadležan sud u Zagrebu.

 
Goodyear promotivna akcija - introduction